Calea Șagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 +700 M Parcul Industrial Monlandys , Strada Palermo , Timișoara - Romania
SUNA ACUM!
+40 256 708 925
+40 762 250 940
ADRESA DE EMAIL
contracte@paul-trans.ro

Furnizor de servicii pentru autoritățile publice centrale și locale prin platforma SEAP

Home  »  Noutati
Furnizor de servicii pentru autoritățile publice centrale și locale prin platforma SEAP
10 OCT 2017

Paul Trans SRL are o lunga tradiție în colaborarea cu autoritațile publice centrale si locale.

 

S(sistemul)E(lectronic)A(chiziții)P(ublice) este o platformă electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziție publică. Prin intermediul platformei SEAP, autoritățile publice își achiziționează, prin mijloace electronice, bunuri și servicii necesare desfășurării activității sau lucrări pentru unitatea administrativă în cauză.

 

Declararea Paul Trans SRL ca și câștigătoare a unora dintre licitațiile la care a participat este o garanție a încrederii și probității de care se bucură compania noastră, cât și a calității serviciilor oferite.

 

Serviciile noastre de reparații, întreținere, ITP, spălătorie au fost cele alese, printre alții, de către ANAF, ISU BANAT, JANDARMERIA MOBILĂ, TEATRUL MERLIN TIMIȘOARA, precum și de către un număr mare de administrații locale (primării) din județul Timiș.

 

 

 

Autovehiculele din flotele acestor entități publice au beneficiat de servicii profesionale, cu aparatură de ultimă oră si resursă umană înalt calificată.

 

Invităm pe această cale să ne contacteze toate autoritățile publice centrale și locale interesate în mentenanța flotelor de care dispun. 

GALERIE FOTO
PARTENERII NOSTRI
© Copyright 2020 Paul Trans